Pályazatok

Üzleti és Termelési Kihívásokhoz Való Alkalmazkodást Segítő Fejlesztések a DAVID Gerincklinika Zrt-nél.

 

A kedvezményezett neve: DAVID Gerincklinika Egészségügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a DAVID Gerincklinika Zrt-nél

A szerződött támogatás összege: 16.888.613.- Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00042

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Ezen pályázati konstrukció keretén belül megvalósított beruházás a vállalkozásunk számára hatékonyabb, versenyképesebb és válságálóbb munkahelyeket eredményezett.

Az alábbi eszközök beszerzésével a gyógytornász szolgáltatás magasabb színvonalra történő emelése történt meg:

  • G420E Oldalirányú Lehúzó DMS-EVE
  • G460E Diagonális Lapocka Közelítő DMS-EVE
  • G510E Lapocka Távolító / Ben DMS-EVE
  • G640E Glenohumeralis Berotáció DMS-EVE
  • G660E Glenohumeralis Vállizületi Rotáció DMS-EVE

A géppark beszerzésével a szolgáltatás igénybevétele növekedett, bővült a páciensek köre. A bővülő igények a létszámtartást eredményezték, illetve az üzleti modell létszámbővítést is lehetővé teszi.

A DAVID vállkoncepciós gépek megvásárlásával számos általuk saját belső tanulmányi rendszerben (DAVID Akadémia) képzett gyógytornász-terapeuta folyamatos munkáját tudjuk biztosítani, létszámunkat bővíteni.

A gépparkunk bővítésével szélesebb körű szolgáltatást nyújtunk, komplexebb feladatokat el tudunk vállalni, mely a foglalkoztatás elősegítését eredményezi. Mindezek hatásai a létszám megtartásban, illetve a termelékenység növekedésben is megjelennek.

A kiválasztott modellek a munka hatékonyságát növelik, mely szintén az eredményesség növekedéséhez vezet. A beruházási értékhez minden esetben az effektív értéket a munkavállalók teremtik, a vállalkozásunk rendelkezik megfelelő munkaerővel, így hosszú távon magasabb értéket tudunk termelni, tehát a beruházás gazdaságosság is biztosított, illetve a munkavállalói létszám megtartás is megalapozott ugyanaz a létszám többféle szolgáltatást tud nyújtani. Jelen munkaerő állományunk kompetenciái a vállalkozási céljainkkal összecseng, így a szervezetbe illeszkedő magas munkaminőség a korszerű gépekkel még stabilabbá vált.

A projektet 2020.05.18-án kezdtük, a fizikai befejezésre 2020.10.21-én került sor.

 

Bővebb Információk: